TIJD OM SAMEN TE WERKEN.

VDBORNE Campus faciliteert ontmoetingen en netwerken en zorgt voor grensoverschrijdende samenwerkingen met gelijkgestemden binnen onze internationale community. Hiervoor werken wij actief aan community building en bieden wij een inspirerende omgeving waar gelijkgestemden elkaar laagdrempelig kunnen ontmoeten bij diverse activiteiten en evenementen.

VDBORNE CAMPUS COMMUNITY.

De VDBORNE Campus is dé plek voor alles rondom precisielandbouw. Hier vind je een bruisend netwerk van gelijkgestemden die regelmatig samen komen, ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen en samenwerken. Op welke manier dan ook. In de werkruimtes wordt aan innovaties gewerkt en op de fieldlabs worden de allernieuwste technologieën getest. Boeren ervaren hier in de praktijk welke toegevoegde waarde precisielandbouw biedt. 


Wanneer je lid bent van de community krijg je toegang tot alle kennis en expertise via de Smart Farming Academy en kun je je aansluiten bij evenementen en bijeenkomsten om het netwerk te ontmoeten. 


Waar wacht je nog op?


WIL JE MEER WETEN OVER PRECISIELANDBOUW?

Wat het is, hoe je het toepast en welke fouten er in het verleden al gemaakt zijn, zodat je deze niet zelf nog een keer hoeft te maken?


WORD LID VAN ONZE COMMUNITY EN SCHRIJF JE IN!

De toegang tot de VDBORNE Campus Academy kost je normaalgesproken € 50,- per jaar. Wanneer je je nu inschrijft krijg je een gratis proefabonnement voor 3 maanden.

Aanmelden