TIJD OM TE INNOVEREN.

VDBORNE Campus zorgt ervoor dat je één van de koplopers wordt op het gebied van precisielandbouw en leert je hoe je future proof wordt en blijft. We beschikken over hoogwaardige onderzoeksfaciliteiten, een netwerk van experts en bieden kennisprogramma’s, cursussen, opleidingen en rondleidingen.

Bekijk hoe jij kunt innoveren

SLIMMER PERCEEL.

Precisielandbouw brengt elk perceel gedetailleerd in kaart en maakt optimale inzichten en opbrengsten mogelijk. Ook voor jouw perceel! Wat is er mogelijk? Wat past bij jou? Wat kun je met data? Wat kun je met nieuwe technieken? 

Dit zijn vragen waarop antwoord gegeven wordt in ‘Smarter Field’. Een app waarbij je precies kunt zien hoe de resultaten zijn van een veldproef. Of hoe een referentiestrook op een ander perceel presteert. Data die jou verder helpt met precisielandbouw.


Op korte termijn kun je hier een account aanmaken en inloggen bij Smarter Field.

WIL JE MEER WETEN OVER PRECISIELANDBOUW? 

Wat het is, hoe je het toepast en welke fouten er in het verleden al gemaakt zijn, zodat je deze niet zelf nog een keer hoeft te maken?


WORD LID VAN ONZE COMMUNITY EN SCHRIJF JE IN!

De toegang tot de VDBORNE Campus Academy kost je normaalgesproken € 50,- per jaar. Wanneer je je nu inschrijft krijg je een gratis proefabonnement voor 3 maanden.

Aanmelden