TIJD OM TE LEREN.

VDBORNE Campus zorgt ervoor dat je één van de koplopers wordt op het gebied van precisielandbouw en leert je hoe je future proof wordt en blijft. We beschikken over hoogwaardige onderzoeksfaciliteiten, een netwerk van experts en bieden kennisprogramma’s, cursussen, opleidingen en rondleidingen.

Bekijk wat jou verder kan helpen

ASSETS

Nieuws en bijeenkomsten die je slimmer maken.

SMART FARMING ACADEMY.

Slimmer telen, hoe doe je dat? De Smart Farming Academy is een opleidingstraject waarin boeren nieuwe kennis ontwikkelen over precisielandbouw. Je leert hoe je efficiënt en effectief kunt boeren met een minimale impact op de omgeving én met een maximaal economisch rendement. Denk hierbij aan het gebruik van bijvoorbeeld GPS, robots, landbouwmachines en sensoren op de grond of vanuit de lucht.

Het programma is interactief en bestaat uit een mix van online webinars, e-learning en praktijkdagen. Aan de hand van de vier seizoenen leren deelnemers hoe je precisielandbouw  ook zelf kunt toepassen.

WIL JE MEER WETEN OVER PRECISIELANDBOUW?

Wat het is, hoe je het toepast en welke fouten er in het verleden al gemaakt zijn, zodat je deze niet zelf nog een keer hoeft te maken?


WORD LID VAN ONZE COMMUNITY EN SCHRIJF JE IN!

De toegang tot de VDBORNE Campus Academy kost normaal € 50,- per jaar. Tijdelijk stellen we lidmaatschappen voor één jaar gratis ter beschikking. Wees er dus snel bij en spijker gratis je kennis bij!


Aanmelden

Gratis introductie 

Precisielandbouw cyclus

Aanmelden


Precisielandbouw

Lente module

Aanmelden


Precisielandbouw

Zomer module

Aanmelden