DE VDBORNE CAMPUS.

De VDBORNE Campus is hét internationale knooppunt voor kennis en innovatie in precisielandbouw. Boeren, technologieproducenten, kennisinstellingen en overheden komen hier samen voor een gedeelde visie: het ontwikkelen en toepassen van innovatieve technologieën die de toekomst van de landbouw borgen. 


Op de VDBORNE Campus komen praktische landbouwexpertise en technologische innovaties samen. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst voor de landbouwsector, die gezond is voor iedereen.

ONZE VISIE.

VDBORNE Campus voorziet een duurzame wereld waarin land- en tuinbouw een integraal en dynamisch onderdeel uitmaakt van het landschap en de maatschappij. Boeren zorgen samen met andere belanghebbenden in de regio voor een duurzame omgeving. Op basis van integrale toegang tot big data, dashboards en kunstmatige intelligentie worden precisielandbouwtechnieken ingezet om de land- en tuinbouw duurzaam en in harmonie met de omgeving te laten bestaan.

ONZE MISSIE.

VDBORNE Campus is een campus die gezamenlijk met belanghebbenden uit het agrofoodcomplex en de leefomgeving werkt aan het verduurzamen en toekomstbestendig maken van de land- en tuinbouw. Dit door het toepassen van educatie, innovatie en door samen te werken aan het ontwikkelen en toepassen van de nieuwste precisielandbouwtechnieken. Kortom: 

'Farming the Future. Together.'

OVER VDBORNE.

Jacob van den Borne heeft als vooruitstrevende akkerbouwer een akkerbouwbedrijf van ruim 900 hectare in Nederland in België. Hier begon hij al in 2009 met precisielandbouw en heeft hij door de jaren heen alsmaar nieuwe technieken geïntroduceerd, data verzameld en zich verder gespecialiseerd.


Wil je meer weten over de geschiedenis van VDBORNE en precisielandbouw? Lees dan verder op de website van VDBORNE Aardappelen.


WAT IS PRECISIELANDBOUW?​

Bekijk de video voor een introductie over wat precisielandbouw is.

WIL JE MEER WETEN OVER PRECISIELANDBOUW?

Wat het is, hoe je het toepast en welke fouten er in het verleden al gemaakt zijn, zodat je deze niet zelf nog een keer hoeft te maken?


WORD LID VAN ONZE COMMUNITY EN SCHRIJF JE IN!

De toegang tot de VDBORNE Campus Academy kost je normaalgesproken € 50,- per jaar. Wanneer je je nu inschrijft krijg je een gratis proefabonnement voor 3 maanden.

Aanmelden

VACATURES.

Solliciteer nu!

PROJECTLEIDER SMART FARMING

M/V | 20-38 uur, fulltime bespreekbaar | Standplaats: Hybride, Reusel, Den Bosch

Solliciteren