MET JE HANDEN IN HET ZAND.

Wanneer je meer wilt weten over precisielandbouw of dit wil gaan toepassen binnen je organisatie, dan zit je bij VDBORNE Campus op de juiste plek! We bieden volop mogelijkheden om je kennis bij te spijkeren, bijeenkomsten te organiseren of letterlijk meer te zien, horen, voelen en ruiken. We nemen je mee en zetten je (soms letterlijk) met de voeten in de klei (of zand). Want dat maakt de meeste indruk en zo ervaar je precisielandbouw écht.

PRESENTATIE EN RONDLEIDING.

De campus zorgt ervoor dat je één van de koplopers wordt op het gebied van precisielandbouw en leert je hoe je future proof wordt én blijft. We beschikken hiervoor over hoogwaardige onderzoeksfaciliteiten,    een netwerk van experts en bieden wij kennisprogramma’s, cursussen, opleidingen en rondleidingen.

 Meer info

PROEF VOOR DERDEN.

De campus zorgt ervoor dat je één van de koplopers wordt op het gebied van precisielandbouw en leert je hoe je future proof wordt én blijft. We beschikken hiervoor over hoogwaardige onderzoeksfaciliteiten, een netwerk van experts en bieden wij kennisprogramma’s, cursussen, opleidingen en rondleidingen.

Aanvragen


DRONE AIRPORT.

Wij ontwikkelen, testen, demonstreren en valideren nieuwe innovaties op het gebied van precisielandbouw om de adoptie te versnellen. Hiervoor bieden wij flexibele werk-en vergaderplekken, hoogwaardige demovelden en actieve ondersteuning van ondernemers middels coaching, business development en projecten.

Aanvragen

LAAT JE MEENEMEN IN DE WERELD VAN PRECISIELANDBOUW.

Met precisielandbouw organiseer je op het juiste moment, op de juiste plek, de juiste teeltmaatregel. Jacob van den Borne heeft samen met zijn collega’s meer dan 15 jaar ervaring met precisielandbouw.  Proberen, vallen, opstaan en leren. Tot op de dag van vandaag. Je wordt meegenomen in de wereld van precisielandbouw. Hoe je efficiënter en effectiever boert. Welke kansen zich voordoen in de praktijk, ook voor jouw specifieke situatie.


Actuele bijeenkomsten


ZIE, HOOR, VOEL EN RUIK AAN PRECISIELANDBOUW.

Ben jij benieuwd hoe precisielandbouw er in de praktijk uit ziet? VDBORNE Campus geeft je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen. Boek een rondleiding, waarin wordt gestart met een presentatie over wat precisielandbouw is en hoe je dit toepast. Aansluitend wordt je meegenomen over de campus. Je kunt hier letterlijk zien hoe precisielandbouw in de praktijk werkt en álle vragen stellen. En uiteraard wordt er gezorgd voor koffie en wat lekkers. Zien we je hier in Reusel?

Aanvragen

PRAKTIJKCENTRUM VOOR PRECISIELANDBOUW.

VD Borne Campus biedt testfaciliteiten en is een innovatiecentrum voor precisielandbouw in de volle grond. Daarmee kan de adoptie en toepassing van precisielandbouw in Nederland (en daarbuiten) worden versneld, én kan er op grotere schaal de voordelen van precisielandbouw benut worden.

De adoptie van precisielandbouw (combinatie van plaats specifieke metingen en variabele teeltmaatregelen) blijft vooralsnog beperkt tot een klein gedeelte in de landbouw. Om dit te versnellen is er meer toegepaste kennis, onderzoek en innovatie nodig. Dit wordt gerealiseerd in het praktijkcentrum.

Voor meer informatie en mogelijkheden:

 Website


AANVRAGEN​​.

Voor een lezing, presentatie of proef. Of om gebruik te maken van het Drone Airport.

Ik geef VDBORNE Campus toestemming om e-mails te verzenden..

 Bedankt voor uw aanvraag

Ons team neemt z.s.m. contact met u op.