Vacature Coördinator Kennisontwikkeling

In 2015 is Jacob van den Borne gestart met het geven van presentaties over zijn organisatie en precisielandbouw. Jacob is internationaal spreker en inmiddels verwelkomen we iedere week kleine en grote groepen voor een programma van drie uur op de VDBORNE Campus. Omdat de groepen behoefte hebben aan meer diepgang en vaker terug willen komen hebben we met partners de Smart Farming Academy opgericht. Doelgroepen variëren van overheidsmedewerkers tot telers, techniekleveranciers en studenten. Datagedreven telen begrijpen, ervaren en toepassen helpt bij antwoorden vinden om op gebiedsniveau toekomstbestendig te worden. Aan de ene kant hebben we een verantwoordelijkheid om ‘smart farming’ toegankelijk te maken voor de doelgroepen en aan de andere kant realiseren we smart farming toolkits voor telers om zelfstandig stappen in slimmer telen te maken. Daarnaast zijn experts in duurzame landbouw en high tech geïnteresseerd om verdiepingscursussen samen met VDBORNE Campus te ontwikkelen en lanceren.  

Om daar invulling aan te geven zijn we op zoek naar een Coördinator Kennisontwikkeling.

DOEL VAN DE ROL

Het coördineren en ontwikkelen van kennismodules, leerreizen en webinars op het gebied van verduurzaming buitengebied waarbij precisielandbouw en rol heeft.  

WAT GA JE DOEN?

· Je coördineert vraag en aanbod van kennismodules, leerreizen en webinars. 

· Je bent projectleider kennisontwikkeling VDBORNE Campus

· Je bent het aanspreekpunt voor relaties die samen met ons het onderwijs verder ontwikkelen.

· Je legt de brug tussen praktijk- en velddagen in het zuiden van Nederland en klassikaal of online onderwijs.

· Je stuurt e-learning contentontwikkelaars aan. 

WIE BEN JIJ?

· Opleidingsniveau: HBO

· Affiniteit met het buitengebied en de verduurzamingsvraagstukken.

· Ervaring met onderwijsvernieuwing of lesmateriaalontwikkeling.

· Je bent in staat om zelfstandig, gestructureerd en gedisciplineerd te werken.

· Je hebt een pro-actieve en flexibele werkhouding.

· Effectief taalgebruik in Nederlands en Engels in woord en schrift. Duits is een pré.

· Woonachtig in een straal van 50 km van Reusel en beschikt over rijbewijs B.

· Beschikbaar voor 20-28 uren per week, meer is bespreekbaar.

WAT BIEDT VDBORNE CAMPUS JOU?

Je gaat werken in een omgeving waar iedere week groepen studenten, professionals, bedrijven en telers komen om de mogelijkheden van datagedreven landbouw te ervaren en gaan begrijpen. De nieuwste technieken van bodemsensing tot drones en robots worden op de zgn. Field of the Future gedemonstreerd. VDBORNE Campus is de precisielandbouw hub van Noordwest Europa. Onderwijs ontwikkel je samen met de VDBORNE Campus community: overheden, bedrijven, experts en onderwijsinstellingen waarmee samen wordt gewerkt. Deels werk je zelfstandig hybride met het team en op de hoofdlocatie in Reusel. Teamoverleggen vinden in Den Bosch en Reusel plaats.

Past jou deze rol? Dan horen we graag van je. Vragen over de vacature? Bel Marinus van Dee, projectdirecteur VDBORNE Campus: 06 - 53 53 25 75.

Future Farming & Food Experience
Evenement | 30 mei 2024